| Velkommen | Om FL Plast | Kundereference | Kontakt |
 - Historie 
 - Samarbejde
 - Certifikater
Danish versionHistory - English versionTysk version
Historie
FL Plast blev grundlagt tilbage i 1973 af Finn og Aase Larsen, der få år tidligere var med til at etablere Schela Plast A/S som i dag er en af vores samarbejdspartnere og kunder.  
Den 1. oktober 2005 overtog Britt og John Frederiksen virksomheden, som led i Finn Larsens afgang. Sidenhen er der sket en rivende udvikling i og omkring FL Plast, der bl.a. har udvidet produktionsanlægget med nye lagerfaciliteter, for få år siden.
Ledelsens vision er at opretholde den jævne vækst de hidtil har opnået. Dette gælder omsætningsmæssigt, samt yderligere udvidelse af produktionsanlægget og muligheden for at skabe flere arbejdspladser.
Missionen med FL Plast ApS er at tilbyde kvalitets emballage i plastmaterialer, hertil skal kvalitet forstås som mere end kvaliteten af selve produktet, men også den høje leveringsgrad vi har oparbejdet igennem mange års specialisering indenfor kapsler og låg.

Alt dette tilbyder vi selvfølgelig til fordelagtige priser, der gør os til nogle af de mest konkurrencedygtige producenter på markedet. Skulle I have yderligere interesse omkring FL Plast ApS, er I velkommen til at kontakte os.

 
 
FL Plast - Stenderupvej 32, Agtrup - 6091 Bjert - Tlf.: (+45) 7557 7100 - Fax: (+45) 7557 2970 - Mail: info@fl-plast.dk