Plastemballage

Plastemballage med
FL PLAST

Plastemballage er en nødvendighed i de fleste husholdninger. Vi har brug for emballage af fødevaregodkendt kvalitet til ikke alene at opbevare vores fødevarer, men også for at beskytte dem under transporten frem til køkkenet. Hos FL Plast har vi mange års erfaring i at producere plastemballage, der er af høj fødevaregodkendt kvalitet. Vores personale har stor ekspertise hele vejen gennem forløbet – lige fra idéudviklingen til det færdige produkt. Vi hjælper derfor også gerne med rådgivning lige fra den første idéfase.

Forskellige typer af
Plastemballage

Der findes mange forskellige typer af plastemballage på markedet lige fra kapsler og plastikflasker til dunke, bøtter og bægre. Vi har mulighed for at hjælpe dig med lige den type plastemballage, du har behov for. Vores produktion er fleksibel og tilpasningsvenlig. Derfor kan vi håndtere både små og store opgaver tilpasset præcis til jeres behov.

Når vi snakker plastemballage til fødevarer, stilles der strenge krav hertil fra Fødevareindustrien. Det er naturligvis nødvendigt at disse bliver overholdt til punkt og prikke – herunder også certificeringer, sporbarhed mv. Vi står til hver en tid inde for at have og kunne forevise den nødvendige dokumentation på området.

Plastemballage er et
udskældt materiale

Plast har været på alles læber over de senere år. Nogle opfordrer helt til at undgå alle former for plastemballage, mens andre undersøger genanvendelighed. Plastemballage er dog langt mere end de emner, forbrugerne forsøger at undgå i hjemmet. Eksempelvis består en pose med blod på sygehuset af PVC-plast, hvilket gør, at det kan holde sig langt længere tid end uden denne emballage. Vi kan altså kort fortalt ikke undvære plastemballage – men vi kan arbejde på at gøre vores plastprodukter mere miljøvenlige og genanvendelige. Det er dog en lang proces, som allerede er i gang.

FL Plast har styr på
fødevaredokumen-
tationen

Hos FL Plast har vi mere end 50 års erfaring med at udvikle og producere plastprodukter til fødevarer. FL Plast er certificeret i henhold til FSSC 22000. Dette er en godkendt fødevaresikkerhedsstandard baseret på ISO 22000 anerkendt af Food Initiative Global Safety (GFSI). Dermed kan I trygt lægge jeres projekt i hænderne på vores erfarne konsulenter. Det er vigtigt for os, at I føler, I trygt kan bruge os som rådgivere og producenter. Vores faglige stolthed sikrer, at vi finder den mest optimale løsning med det bedste resultat til lige netop jeres behov. Vi producerer fødevaregodkendt plastemballage der er let, holdbart og fri for problematisk kemi og andre bekymrende tilsætningsstoffer.