Plastlåg

Plastlåg – nem og
praktisk lukning

Plastlåg er en nem og praktisk lukning til mange ting – eksempelvis marmelade, saft eller glas i køleskabet. Hos FL Plast har vi mere end 50 års erfaring med fremstilling af fødevaregodkendte plastlåg til enhver situation. Arbejdet udføres altid med præcision, professionalitet og fleksibilitet præcist tilpasset jeres behov. Vi er med hele vejen fra idé til færdige produkt og yder også gerne rådgivning i selve idéfasen. Du kan derfor både vælge at tage os med på råd hele vejen i udviklingen eller selv komme med et færdigt produkt, der bare skal producere.

Sprøjtestøbt Plastemballage

FL Plast har mere end 50 års erfaring med sprøjtestøbning af plastemballage som kapsler og låg. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1973 og har siden udvidet produktionsanlægget og anlagt nye lagerfaciliteter. Missionen har dog altid været at tilbyde fødevaregodkendt kvalitets plastemballage med høj leveringsgrad og uovertruffen service til konkurrencedygtige priser.

Vores sortiment råder over mere end 45 forskellige produkter med speciale i plastlåg og plastkapsler.

Hvordan fremstiller man plastlåg?

Der findes en række forskellige processer, man kan benytte til at producere plastprodukter som låg og kapsler. Hos FL Plast benytter vi teknologien sprøjtestøbning, som er den mest anvendte metode i dag. Den bruges til alt fra komponenter til høreapparater til LEGO-klodser og større produktemner.

Når man fremstiller plastlåg via sprøjtestøbning, sker det ved hjælp af en præcis form til det specifikke låg. Materialet der skal bruget til låget tilføres til maskinen i pulver- eller granulatform. I maskinen opvarmes det og blødgøres inden, det indsprøjtes i den lukkede form. Her stivner massen og udfylder formen, hvorved det opnår den ønskede form til produktet.

Processen kræver avanceret værktøj og erfaring, men er derudover omkostningslet og effektiv. Mindre elementer kan masseproduceres i helt identiske produkter på sekunder.

FL Plast er specialister i plastlåg og kapsler

Hos FL Plast fremstiller vi høj kvalitets plastemballage i samarbejde med vores kunder. Vores erfarne team af medarbejdere har stor viden og indgående erfaring med alle processerne fra idé til færdigt produkt indenfor alle typer af plastemballage. FL Plast er certificeret i henhold til FSSC 22000. Dette er en godkendt fødevaresikkerhedsstandard baseret på ISO 22000 anerkendt af Food Initiative Global Safety (GFSI). Vores standardsortiment indeholder mere end 45 forskellige produkter, men vi er også altid klar på at tage nye opgaver, vi ikke i forvejen har i vores portefølje. Vi er altid åbne for nye muligheder og at se på projekter på en ny måde.