Plastproduktion

Plastproduktion med FL PLAST

FL Plast løser alle udfordringer indenfor plastproduktion fra idé til færdigt produkt. Vores erfarne medarbejdere sikrer, at I når i mål med de plastprodukter, I har behov for. Vi kan være med på sidelinjen lige fra idé over udvikling, analyser og tests til produktionen af de færdige produkter. Vi samarbejder med virksomheder, der har brug for plastemballage samt producenter, der ikke har egen kapacitet. Vi producerer dog langtfra kun plast – vi deltager også gerne som rådgivere overfor produkter og producenter. Vi kan rådgive om materialevalg, produktionsmetode og kvalitet. Tag os derfor gerne med på råd allerede fra de indledende faser.

Plastproduktion er ikke bare plastproduktion

Der findes mange forskellige typer af plast på markedet, og produktionen heraf er derfor også omfattende og kompleks. Plast er ikke bare ét produkt, men betegnelsen for et hav af produkter med hver deres fordele og ulemper. Der er også stor forskel på, hvad de forskellige produkter kan og bør anvendes til. Hos FL Plast beskæftiger vi os primært med kapsler og låg af fødevaregodkendt kvalitet. Vi er certificeret i henhold til FSSC 22000, hvilket er en godkendt fødevaresikkerhedsstandard baseret på ISO 22000 anerkendt af Food Initiative Global Safety (GFSI). Vi kan derfor garantere, at vores produktion lever op til de strenge krav fra Fødevareindustrien til fødevaregodkendt plastemballage.

Sprøjtestøbning i vores plastproduktion

Vores produktion af plast foregår ved hjælp af sprøjtestøbning. Det gør processen effektiv, agil og mulig at tilpasse det enkelte projekt. Det betyder også, at der på meget kort tid kan produceres et højt antal identiske produkter, når først processen er sat i gang.

Ved hjælp af en præcis og detaljeret støbeform, kan der produceres alt fra små komponenter til større plastproduktioner. Selve støbningen foregår ved at det valgte plastmateriale opvarmes og sprøjtes ind i hulrummet af formen. Under afkøling tilpasser støbematerialet sig formens detaljer, hvilket ender ud i en præcis gengivelse af den valgte form.

Rådgivning og sparing

Hos FL Plast har vi gennem mere end 50 år udviklet vores kompetencer og ekspertise indenfor plaststøbning af en række forskellige emner. Vi tilbyder plaststøbning i kvalitetsmaterialer til fordelagtige priser til hele landet. Ud over selve plastproduktionen beskæftiger vi os også med rådgivning og sparring omkring projekter. Hos FL Plast har vi erfaringen, kompetencerne og udstyret til at klare dit projekt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et projekt, du ønsker vores rådgivning eller sparring om.