Sprøjtestøbning

Sprøjtestøbning af plast til kapsler og låg

Skal du have udført sprøjtestøbning i plast til kapsler og låg i høj kvalitet, er FL Plast din konkurrencedygtige partner på markedet. Med mere end 45 forskellige produkter i vores katalog, råder vi over mange løsninger – men er også altid klar på en ny udfordring.

Hvad er sprøjtestøbning?

Sprøjtestøbning af plast er en teknik, der ofte bruges til at fremstille en lang række plastemner. Støbningsmetoden har eksisteret i mange år og er i dag en af de mest anvendte metoder til at fremstille plastprodukter. Metoden er hurtig, effektiv og alsidig. Samtidig kan den producere et stort antal identiske produkter med høj præcision og ensartethed uden at blive voldsomt omkostningstung.

Hos FL Plast er vi specialister i at bruge sprøjtestøbning til fremstilling af kapsler og låg i holdbar og fødevaregodkendt plast. Det kan dreje sig om alt fra helt små komponenter som dele til høreapparater eller armbåndsure til større emner som et skibsskrog. Maskinerne og produktions størrelse sætter grænserne. Der findes næsten med garanti noget i ethvert hjem, som er udført ved hjælp af sprøjtestøbning med plast.

Hvordan udføres sprøjtestøbning med plast?

Metoden udføres ved at et materiale føres ind i en snekke og smeltes ved hjælp af elektrisk opvarmning. Ofte benyttes der et materiale som termoplast, men der findes en lang række andre typer af plastmateriale, der ligeledes kan benyttes til formålet. Når plasten er smeltet, sprøjtes den ind i hulrummet af formen, der skal benyttes. Her hærder den og tilpasser sig formerne under afkøling. Metoden virker simpel, men for at sikre kvalitet og holdbarhed er det en kompleks proces, der kræver den rette erfaring, kompetencer og ikke mindst højkvalitetsudstyr.

Hos FL Plast kan vi hjælpe lige fra idé til praktisk udførsel. Måske har du en idé til et produkt, men skal have hjælp til at komme videre derfra, eller måske har du et ældre emne, du ønsker en identisk kopi af. Uanset kan vi hjælpe dig med at få det ført ud i livet.

Mere end 50års erfaring med sprøjtestøbning

Hos FL Plast har vi erfaringen, kompetencerne og udstyret til at klare dit projekt. Vi er Food Safety System Certificeret med FSSC 22000 og kan derfor producere kapsler, låg og andre lukkesystemer i fødevaregodkendt plast. Vi har beskæftiget os med sprøjtestøbning i plast i mere end 50 år og kan derfor garantere både kompetencer og kvalitet. Har du et projekt, du ønsker en løsning til, er vi altid tilgængelige for en forespørgsel.